Basissport Limburg

Maatschappelijke Stage

Sinds 2003 is het idee van Maatschappelijke Stage in het leven geroepen. Stichting Basissport Limburg geeft je de kans en de mogelijkheid kennis te maken met de doelgroep verstandelijk – of meervoudig gehandicapten. Door gewoon mee te doen en zelf plezier te ervaren aan de bewegingsactiviteiten willen we je betrekken in het sociale werken en je hopelijk dusdanig enthousiasmeren dat je verder wilt gaan verdiepen in de doelgroep of misschien wel mee wil blijven doen met een van onze activiteiten. Tijdens je stageperiode wordt je begeleidt door de aanwezige beroepskracht of een ervaren vrijwilliger.

Je kunt zelf een of meerdere activiteit(en) kiezen die je aanspreekt door hieronder naar de stage centrale* te gaan. Schrijf je direct in zodat je snel aan de slag kan gaan bij je gevonden activiteit(en).

De stichting hanteert overigens een stagecontact die goedgekeurd moet worden door de school, stagebegeleider en de leerling. Als leerling ben je hierdoor verzekerd tijdens de activiteiten.

Download hier het stagecontract:
Stagecontract (.doc)
Stagecontract (.pdf) 

Bij vragen zijn we op het kantoor van de stichting op ma/di/wo en do bereikbaar. Natuurlijk kun je altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en dragen wij er zorg voor dat je snel bericht krijgt.

*Stage centrale is nog in ontwikkeling en momenteel niet bereikbaar i.v.m. opstart nieuw seizoen.

 


Social Media

Website

De website wordt mede mogelijk gemaakt door:

Twitter Tweets